resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3004
    ortada henüz bir satış yok. şartların ne olduğunu açık ve şeffaf bir şekilde bilmedikten sonra varsayımlar havada uçuşacaktır, nitekim çoktan başladı bile. biz bunu daha önce marcao transferinde de yaşadık. başarı olarak adlandıracaksak açık şekilde kap bildiriminde ilgili opsiyonların şartlarını da öğrendikten sonra sağlıklı bir değerlendirme yapılabilirdi. ancak artık mümkün değil.

    sakatlık geçmişi olan bir isim zaniolo. istanbul'da elit bir muhitteki eski bir bina gibi düşünelim. binanın konumu, manzarası, çevresindeki mahalle sakinleri on numara. ancak olası bir depremde enkaz altında kalma olasılığı var. allah korusun, nicolo'nun da premier lig gibi sert bir ligde yaşayabileceği bir sakatlıkta aston villa tarafından opsiyonun kullanılmaması durumunda kaybımız büyük olur.

    bu riske girmeye değecek bir anlaşma olarak görmüyorum. kazanan net olarak aston villa.

    yönetime de son sözüm, taraftara karşı daha açık olmalarıdır. maddelerin gerçekleşme olasılığı kolaydı, zordu derken gereksiz yere bir bulanıklık yaratılıyor. düne kadar süper kupa finalinde marcao'dan +1 milyon euro alıp almayacağımız konuşuluyordu. en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. soru işaretlerine mahkum etmeyin insanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın