• 159
    https://www.galatasaray.org/...ntisi-na-cagri/51229

    --- alıntı ---

    4.3. yeni bir kamp tesisi kurulabilmesi amacıyla kulübümüz ile milli emlak genel müdürlüğü arasında imzalanan 13.03.2018 tarihli ön izin sözleşmeleriyle derneğimize tahsis edilen, istanbul ili, eyüp ilçesi, kemerburgaz mahallesi sınırları içerisinde yer alan, maliye hazinesi mülkiyetindeki 3427, 3428 ve 3430 no’lu parselleri içeren toplam 102.233,89 m2 yüzölçümlü taşınmaza ilişkin her türlü teknik ve mimari proje, plan çalışmaları yapmak, her ölçekte imar planı, imar izinleri, bilumum ruhsatların alınması ve benzeri idari, hukuki işlemleri yapmak, bahse konu taşınmazın üzerinde hak ve mükellefiyetler tesisi de dahil tescil, terkin, ifraz, tevhid, ipotek, rehin, inşaat taşınmaz üzerinde mükellefiyetler (ipotek, kiralama ve sair haklar) tesis etmek, arazi üzerinde spor tesisi inşa ettirmek, inşa edilen tesisi nihai kullanımına uygun hale getirmek için gerekli tefrişleri yapmak, ihtiyaç duyulması halinde, ilgili her türlü finansmanı sağlamak, aynı amaçla civarındaki taşınmazları derneğimizin tasarrufuna kazandırmak ve bu suretle mevcut taşınmazımızın alanını genişletmek için yeni haklar edinmek ve bu taşınmazlara ilişkin olarak burada belirtilen tüm işlemleri yapmak, (kemerburgaz yeni kamp tesisi),

    --- alıntı ---

    5 temmuz 2022 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul çağrısındaki ilgili gündem maddesinden hareketle, tapu kadastro genel müdürlüğü parsel sorgulama sistemi'ne göre* aşağı görseldeki parsellerin üzerine kurulacak olan yeni tesislerimizdir.

    https://gss.gs/zEv.jpg

    gündem maddesine göre, arada bulunan 3429 numaralı parsel ile ilgili bir tasarrufumuz yok ancak sistemde o parselin üzerinde de diğer üç parsel gibi "30 yıl süre ile üst kullanım hakkı" olduğu belirtilmiş.

    ali sami yen arena'ya uzaklığı ise yaklaşık 9 km'dir (10-11 dakika civarı).

    2017 yılında tanıtımı yapılan bu tasarıma istinaden mi inşa edilecek bilmiyorum. o dönem, her sahasına kot farkı uygulanan bu tasarımından ötürü "katlanır çatal-bıçak takımı gibi" diye eleştirilmişti.

    https://gss.gs/oPF.webp

    tam benzeri olmamakla birlikte, tasarımında kot farkı uygulanan antrenman tesisi olarak, çin'in dalian professional futbol takımının tesislerini örnek verebilirim.

    https://gss.gs/O3N.jpg

    tasarım ve kullanım açısından en beğendiğim antrenman tesisleri ise brighton and hove albion'a ait olan american express elite football performance center.

    https://youtube.com/...amp;feature=youtu.be
App Store'dan indirin Google Play'den alın