resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4024
    futbolculuğu bambaşka bir seviyeydi ve çocukluğumun kahramanıydı. önce bunu söyleyeyim. cemaat bağlantıları ise her şeyini boşa çıkarıyor ne yazık ki. iyi insan ve iyi sporcu olması, bu memlekete verilen zarardaki payını yok etmiyor. zaten bu tarz cemaatlerin ön saflarda kullandığı kişiler genelde dini hassasiyeti yüksek, sosyal zekası düşük, çok kullanışlı piyonlardan oluşuyor.

    neyse, diyeceğim bu değildi. döneminin tamamına yaşı yetmiş bir insan olarak çok net hatırlıyorum ki fetö bağlantıları sebebiyle en ciddi baskıyı galatasaray'dan gördü hakan şükür. "müzede bir çorabım bile yok", "jipimizi almadılar" vs gibi ağlamalarının en büyük sebebi de kulüp tarafından gördüğü sert tavırdı. kulüp için hiçbir zaman iyi bir futbolcudan fazlası olmadı, o tavır kendisine hep gösterildi. tepki gösterenlerin başında da fatih terim geldi her zaman.

    herkesin fetö hayranı olduğu dönemde kendisini yalamak yerine dışlayan galatasaray camiasıydı. herkesin hükümet aşığı olduğu dönemde iktidar milletvekili olmasını en çok eleştirilen galatasaray camiasıydı.

    balık hafızalılar ortalığı karıştırmak isteyenlerin oyununa gelebilir. ama kendisine camiada gösterilen tavır bile galatasaray'ın bu boktan mihraklara en uzak kulüp olduğunun ispatıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın