• 3272
    spor alaninda kendince rekabet ettigi bir rakibine(!) terorist imasi yapabilecek kadar igrenclesmis zatlari bunyesinde barindiran cocuk eglence yeri.

    sosyal medyada binlerce insani birbirine dusurup, bundan keyif almak nedir ya? yuz yillik camialarin yonetilme sekli bu nasil olabilir? bu igrencligin, pespayeligin ve kotulugun geldigi son noktadir artik.

    sen galatasaray kadar basarili olamiyorsun diye teror imasi yapabiliyorsan ve bu senin akil ve ahlak suzgecinden sorunsuz geciyorsa yaziklar olsun senin gibi bir olusuma.

    bir sozum de sosyal medyada bu aymaz ve insan artiklarinin gazina gelip galatasaray'a ve galatasaray lisesi'ne teror yuvasi falan diyen 0 iq sahibi otuzbircilere olsun:

    bunlar ergen eglencesi degildir. yediginiz haltin hesabini hukuk onunde verirken de boyle gulup eglenebilecek misiniz bakalim? omur boyu unutamayacaginiz bir hukuk tokadi yiyeceksiniz. vasifsiz insan oldugunuzu omur boyu hatirlayacaksiniz. kafanizi taslara vuracaksiniz ama is isten gecti artik. bilgisayar basinda masturbasyona simdilik devam edin. yaptiginiz bu igrenclikten dolayi ben bir insan olarak utaniyorum. sizin gibi insan musveddeleri ile ayni ulkede yasamak bana zul geliyor ama bu meydani sizin gibi pisliklere birakmayacagiz.

    o teror yuvasi dediginiz galatasaray lisesi mezunlarina bir bakin bakalim cahil kopekler. sizin omur boyu ulasabileceginiz maksimum medeniyet seviyesi, galatasaray lisesi'nin bahcesindeki cop kovasinin ulastigi seviyenin ceyregi bile olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın