• 184
    eski adiyla turk telekom yeni adiyla rams arena’nin 49 yilligina toki tarafindan bize kiralandigini bilen ve siyasilerin her firsatta taraftardan tepki gordukce bizi o stadi elinizden aliriz diye tehdit ettigi ve bizim iznimiz olmadan etkinlikler duzenledigi bir ortamda herseyin farkinda olan ama adice algi yapan tinercilerin yonettigi hesap.

    o sene turkce olimpiyatlarina platin sponsor olanlara ve kursuye cikip don de bitsin bu hasret diye konusanlara soz soyleyemezler. yemez. ama sanki o organizasyonu galatasaray yapmis gibi bel alti vururlar.

    baska bir kuyruk acisi onlarinki. yolda gorseler tanimayacaklari rasim kara icin “ahi vardi hocamin” derler (ki o rasim kara, terim’in milli takimda yardimcisiydi, usta-cirak gibilerdi); sampiyonluklarimiza laf atarlar; ama alenen fener’e sampiyonluk verip kacan serdar bilgili ve 8 sene boyunca kulubu rezil rusva etmis, etmekten beter etmis, adini sikeye karistirmis; uefa tarafindan evrakta sahtecilik sebebiyle kupalardan men edilmesine sebep olmus y. demiroren icin ayni enerjiyi gostermezler. sanki adamlar uzay takimiydi da biz durdurduk. sanki yukarida saydigim iki baskanin yedigi naneler yuzunden “feda” diye elleri acik dilenmediler, varsa yoksa galatasaray nefreti.

    yukarida saydigim olaylar uzerinden 15-20 yil gecince insanlar unutuyor - zaten balik hafizali bir toplumuz - insanlar unuttugu icin de boyle sosyal medyadan oradan buradan hurafelerle algi yaratiliyor, tarih yeniden yaziliyor. spordan siyasetine, siyasetten tarihe bu durum boyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın