resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2188
    kulübünün şampiyon olamayacağının netleştiği ocak mart civarlarında muhtemelen sakatlanacak futbolcu arkadaşımız. temenni, istek, dilek değil bir öngörü diyelim buna. yoksa sağlıklı olmasını isterim. düşmanımın bile başına sağlık problemi gelsin istemem.

    şampiyon galatasaray'da asla bulamayacağı bir ortama gidiyor. bir iki maç kötü oynadığında annesine ve kendisine hem türkçe hem kendi dilinde küfürler edilecek. galatasaray forması ile şampiyonlar ligi oynayacakken, hele böyle bir fırsatı hayatında bir daha bulma ihtimali yüzde 2 falan, tr kupasında çorluspor'a karşı çamur zeminde oynamayı tercih etmiştir. bizim de hatalarımız olmuş olabilir. kendisini arka planda bir opsiyon, cepte zaten gibi hissettirmiş olabiliriz evet. ama kendisini muhtemelen biz de bir hafta içinde bonservisi ile alacaktık. bu uğurda da zaniolo gibi bir adam satıldı bu kulüpte. tete denilen arkadaş bonservisi elinde bir fırsat transferi idi ve birden oldu. kimse aylarca kendisi yerine sağ açık bakıp da en olmadı rashica'yı alırız demedi. aksine kendisini şampiyon yapan teknik direktör bile açıklamalarında kendisini istediğini ve alacaklarını dile getirdi.

    erden timur da zaten son dakika kendisini arayıp imza atmadan önce kendisi ile konuşmuş. gitme zaten biz alacağız şeklinde bir görüşme yapmış.

    gayesi avrupa'da başarılı olmak, hem türkiye'nin en büyüğü hem avrupa'da bu ülkenin en tanınmış takımına gitmek yerine en büyük başarısı senede bir kere galatasaray'ı yenip denk gelirse almak istediği oyuncuyu alarak show yapmak isteyen takıma gittiği için iq'su hakkında ciddi sorunlar olduğunu bizlere göstermiştir. başarısız olursun inşallah. bu taraftar seni çok iyi bir açık olduğun için değil az biraz karakterlisin diye ve orta sahası defansif olarak kötü olduğu için defansa yardım ediyorsun diye istedi. zaten sağlam bir merkez orta saha alınırsa o sorun ortadan kalkar. sonra da kimse senede 3 asist 4 gol atacan diye seni sağ açığında görmek istemeyecektir zaten.

    galatasaray maçında bol bol geri koşarsın artık kerem'i zaha'yı engellemek için:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın