• 405
    bide bunlar face'dede mevcutdurlar, utanmadan her derbi sonrası, nasıl s.kt.k galatasarayı, nasıl b.c.rdik beşiktaşı diye videolar postalarlar. bayan taraftarından tut, erkeklerine kadar, hepsi başarılıyız diye bize kafa tutarlar. değer verdiğniz akrabağlarınız aniden pisliğe dönüşür.

    biz deriz galatasaray türkiyenin kupa rekortmeni, onlar der bunlar mazide kalmış, bana şimdiki başarılarınızı sayınız, kendileri bayan volleybol takımlarını örnek gösterirler, volleybolda şampiyonlar ligi finali oynadık derler. ben cevap veririm, derim ki final oynamak marifet değil kupayı almak marifet, hem galatasarayın geçen sene bayan basktebol da avrupa şampiyonu olduğnu unuttunuz, engelli aslanlarımızı unuttunuz derim. cevap olarak 6:0 gelir.

    bunlara laf duellosuna girmeye gerek yok, ben bıraktım artık, bu taraftar kitlesi aynı takımda oynayan oyuncuları gibi, tek kelimeyle çirkef.
    ben beşiktaş'dan nefret etmem, çarşıdan da nefret etmem, niye edeyim. sonuçta ben bir galatasaray - beşiktaş derbisinde olay çıktığnı hatırlamıyorum, küfürlü tezahuratlardan başka.* fener- galatasaray, veya fener beşiktaş maçlarına bakıyorum bu taraftar kitlesinden daha çok nefret edesim geliyor. miğdemi bulandıran, hayatda en çok nefret ettiğim taraftar kitlesi fenerbahçe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın