resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2140
    kendisinin eleştirilmesi bana göre şımarıklık geliyor. iki senedir uzun zamandır görmediğimiz derecede iyi kadro kurdu ve geçen yıl şampiyon olduk. bu ekonomik ortamda taraftar daha üzerine ne istiyor anlamadım. bir orta saha alacak sanki cebinde 30 milyon euro var bugünden yarına bitsin diye yangın yapılıyor. en uygun maliyetlere gayet iyi bir 8 alınacak az sabredelim.

    15'e zaniolo aldı 6 ay sonra iki katının üzerinde satacak anlaşmayı yaptı. erden timur olmasa galatasaray nereye romadan 23 yaşında zaniolo alacaktı 6 ay sonra iki katına satacaktı. bize bazen burak elmas cicaldau, abdürrahim albayrak etebolu dönemler müstehak geliyor. çabuk eskiyi unutup sonuna kadar eleştiriyoruz.

    erden timur bir transfer sihirbazıdır ve uzun yıllar umarım bizimle kalır. taraftar arkasında dursun ve destek çıksın.

    icardi, zaha, tete, torreira, angelino, ziyech, abdülkerim. kendisinin bonservisli kurduğu iskelet kadro. bu oyuncuların hepsinin tapusu bizde bunu unutmayalım. ayrıca ek olarak iyi bir 8 numara alacak unutmayalım.

    oliveira, mertens, bakambu, dubois, kerem demirbay falan arka planda kaldığı için saymıyorum bile.

    bundan sonra artık gerisi okan hocadadır. bu takımı kaynaştıracak kendi oyun düzenine ikna edip performans alacaklar hoca ve teknik heyettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın