• 3210
    paylaşımı sebebiyle sosyal medyada ve sözlükte bu kadar gündem olması komik ve akıl dışı duran camia.

    ankaragücü, bursa başakşehir'in falan paylaşımına sinirlenmeyeceğiniz kadar neden beşiktaş'ın paylaşımına sinirlenir insan. ya arkadaş adamlar senin başarıların altında inim inim inlemiş, senden fazla kazandığı hiçbir kulvar ve kupa yok. medyada galatasaray ve fenerbahçe'nin 10'da 1'i falan yerleri var. taraftar sayısı desen sana gene rakip değil.

    tarihinden fetöcü futbolcu da çıkmış, fetöcü yönetici de çıkmış, fetöcüleri stadına sponsor da yapmışken tabii ki sana fetö üzerinden laf vuracak. çünkü başka tutunacak dalı yok ki. öyle bir zavallık ki şampiyonlukda fazla geriye düşmesin diye alakasız 2 şampiyonluk hediye edilmiş. herhangi bir kulübe hediye etsen o şampiyonlukları onlarda şimdiye kadar şampiyonlar liginde en az 1 kere sıfır çekerdi yani. beşiktaşı alelade bir anadolu kulübünden ayıran bir şey yok.

    sen galatasaray'sın tabi ki onun kulüp başkanını rahmetle anacaksın, o da sana fetö imasında bulunacak. bu iş böyledir. sen büyük kulüpsün o küçük kulüp. adamların başkanını sosyal medyadan andığı için galatasaray yönetimine tepki göstermek ne alaka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın