resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2173
    --- alıntı ---

    milot rashica: "burada olduğum için çok mutluyum ve heyecanlıyım. beşiktaş'la görüşmelere başladığımız ilk andan itibaren bana saygı duydular ve beni gerçekten istediklerini hissettirdiler. benim için en önemli şey buydu ve türkiye'ye, mutlu olduğum yere geri dönmek istedim."

    --- alıntı ---

    bu şekilde açıklamalarda bulunan beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu.

    yaptığımız transferlerden sonra geri planda kalacağını ve ilk tercih olarak düşünülmediğini anlamış. bu sebeple gidip küçük kulübe imza atmış. biraz daha bekleseydi muhtemelen kadromuza katacaktık. bir kaç haftadır yazıyorum, yangın yapılacak oyuncu değil. bu sezon daha farklı bir top oynayacağız, özellikle lig maçlarının büyük çoğunda maçın büyük kısmını sete yerleşmiş olarak oynayacağız. torreira'nın yanına canavar gibi bir orta saha atacağız muhtemelen, bu durumda kendisinin defans katkısına da aşırı ihtiyacımız olmayacak. 22-23 sezonunda iç sahadaki her maçı tribünden izledim, ciddi katkı verdiği maçlar olduğu kadar sıkça saç baş yoldurdu. hücum katkısı oldukça sınırlı.

    zaha-kerem-tete-ziyech-yunus-barış alper gibi bir ön üçlü rotasyonuna sahibiz, kendisine ayrılacak olan bütçenin orta sahaya ayrılması mantıklı hamle. ön üçlüye oyun kurabilen, teknik, kilit açıcı bir isme ihtiyacımız vardı, ziyech alınıyor. rashica'nın verdiği savunma katkısına da ihtiyaç duyarsak barış alper var elimizde, hatta barış 22-23 sezonunda rashica'nın aldığı süreyi alsın, aynı skor katkısını da verir, belki daha fazlasını. barış'ın önünü kapatmamak da iyi oldu. ayrıca bence tete kendisine ön yargıyla yaklaşan herkesi şaşırtacak. iyi katkı alacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın