resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2133
    tüm medya, tüm rakip takım taraftarları, tüm galatasaray taraftarları ziyech ve ramos konuşurken; asıl bomba peşinde koştuğuna emin olduğum yöneticimiz.

    okan buruk son dönem tüm karşılaşmalarda berkan'a ilk 11'de görev veriyorken, herkes orta saha transferine yönelmiş durumdayken, dikkatleri dağıtarak işine odaklanmanın bir yolunu bulmuş gibi görünüyor.

    planlı programlı transfer yapmayıp, şova yönelik transfer yaparak takım dengelerini bozduğu şeklindeki suçlamalar umarım daha yönetici olmadan kurduğu stratejileri bozmaz. erden timur gibi bir yöneticinin plansız programsız hareket etmesi söz konusu olamaz. geçen yıla kadar sadece hayallerimizde görebileceğimiz icardi artık bonservisi ile bizim futbolcumuz; bunu iyi düşünün, planlı programlı hareket etmeyen bir yönetici/yönetim icardi gibi sansasyonel ismi takıma nasıl dahil edebilir?

    fırsat transferi olarak takıma dahil ettiği zaniolo için de aynı suçlamalar gelmemiş miydi? neler dendi biraz hatırlayalım; ağır sakatlıklar yaşamış, mental sorunları var, depresyonda, takım sistemine uymuyor, dengeleri bozacak, bu kadar problemi olan adama 15 milyon bağlanır mı, elimizde patlayacak, zarar edeceğiz ve daha aklıma gelmeyen bir çok suçlama. sonuçta 6 ay gibi kısa bir süre ardından oldukça güzel bir kar ile zaniolo'dan para kazandı erden timur.

    fırsat transferleri, aramayı bilen kurt bir yönetici için asla bitmez. rahmetli ilhan cavcav aklıma geliyor, muhteşem transfer yapardı, biz de imrenerek izlerdik yaptığı şahane işleri. onca yıl sonra bizim de artık transfer sihirbazı bir yöneticimiz var. ancak taraftar olarak erden timur'un stratejilerini bilmiyoruz, zaten başarısının büyük bölümü yapacağı hamlelerin önceden sezilemez olmasından geliyor. ama önceden sezilemez hamleler taraftarca plansız programsız işler olarak yorumlandığı anda malesef kucağımızda yine nur topu gibi bir kriz beliriyor.

    2023/2024 transfer sezonunda önceden belirlenmiş bir strateji doğrultusunda, planlı transferler de yapılmıştır, fırsat transferi olarak karşımıza çıkan ve bir plan dahilinde olmadan yapılan transferler de vardır. mevcut kadro derinliğinde yollarımızı ayıracağımız bir çok futbolcumuz da vardır. sabırlı olunursa, futbolcu alırken gösterdiği başarıyı; futbolcu satarken de gösterecek erden timur. zaniolo bu tezime dair en çarpıcı örnek.

    biz taraftarlar yönetimin her hamlesine ne yazık ki dahil olamayız. takım ve kulüp menfaatleri doğru yönetimden geçer. taraftarın her isteği de malesef takım menfaatine olmuyor. yönetim yaptığı bunca icraat ardından 2023/2024 sezonunda sportif başarı da yakalayamayabilir ya da geçen yıla göre çok daha başarılı da olabilir, üzerine avrupa başarısı da ekleyebilir kısmet bilemeyiz. ancak iyi bildiğim bir şey var, mali yapıyı sağlamlaştırmak gelecek yılları sağlam bütçeler ile karşılamak sportif başarı için zorunluluk ve yönetim bunu biliyor, bu doğrultuda çalışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın