• 261
    milot rasichanin planlar disina cikmasi ve olasi hakim ziyech transferi ile artik kesin eminim ki 2023-2024 sezonunda ana formatimiz olacak oyun sekli.

    hatta 4-3-3u soyle hatirlatmakta da fayda var, fatih hocanin son doneminde ligdeki basarisiz oyuna ragmen cok israr edip yetersiz kadro ile oynatamadigi klopp oyunu.

    15 ağustos 2023 galatasaray olimpija ljubljana maçınin ozellikle ikinci yarisi gosterdi ki okan hoca buna hazirlaniyor, ıcardi biraz geriye gelip kanatlara yer acmak hatta ekstra ozelligini kullanarak onlara assist paslari atmak istedi, ikincisi ornek ise berkan israri, hatta olivieranin berkan`dan daha geride konumlanmis olmasi.
    oliviera bu sene resmen 6 numara gibi oynamaya basladi, adamin ilerde yaptiklarindan cok defansif mudahalelerini konusur olduk.

    kafami kurcalayan ise kanatlari zaha ve ziyech yaparsak asagidaki sorular,
    - takimin en etkili turku olan kerem akturkoglu nerede konumlanacak, orta saha ortasina ne kadar hazir olmadigi 15 ağustos 2023 galatasaray olimpija ljubljana maçınin ilk yarisinda gozuktu, sahsim adina kendisinin kaybolup gittigi bir sezon bizim icin hic de iyi olmaz.
    - takimin en tecrubeli ve hem ilerdeki baskiyi hem oyun kurulumunu en etkili yapan 10 numarasi dries mertens nerede konumlanacak, cunku gozuken o ki kendisine en az 45-60 dakika ihtiyacimiz var.
    - orta saha ortasindaki uclude torreira yanina gelecek her isi yapabilme yetenegine sahip diger iki orta saha oyunculari kim olacak, ki molde maci oncesi torreira da kart cezalisi ve bu beni cok korkutuyor.

    umarim midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayiz, lakin hazir oturmus oyunun ustune koya koya gitmek yerine sil bastan yeni islere kalkismak her zaman risklidir.

    hele ki gecen sene fenerin ve jj`in dustugu hataya dusup her mac baska taktikle cikarsak sezon sonunu nasil getirecegiz muamma.

    biraz kotumser gozuktu biliyorum ama icimdeki yangini baska turlu aciklamak da imkansiz, tam iste 10 senelik oyun plani oturttuk diyorum, sonraki sezon sanki tum kadro ayrilmis gibi yeni islere giriyoruz.

    bu sene lig onceki seneden cok cok daha zor olacak farkindayiz ve bir an once su transfer donemi bitse de onumuze baksak.

    #hedef24
    #hedefsampiyonlarligi
App Store'dan indirin Google Play'den alın