resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2144
    galatasaray'dan ziyade istanbul'u sevmiş anladiğım kadarıyla. tamam bizim yönetim de çok bekledi etti ama şampiyonlar ligi her oyuncunun hayali değil mi? o kadar oynadin ve şampiyon oldugun takimla bunun getirilerini yaşama imkanin var niye yani bu tuhaflik?
    ilk günden beri yazıyorum taraftarın bu kadar obsesifçe yaklaşmasini yanlis buldugumu. bizim jenerasyon scar face, keita, kewell gördü kanatlarda. milot onlarin yaninda ancak stajerlik yapabilir. okan hoca istekli oldugunu bildirmiş saygimiz sonsuz. ama bir saio mane kovalamiyoruz neticede, ya da gareth bale vs. ıngiltere ikinci ligi takiminda oynayan ve bizle kimyasi şans eseri denk gelen standart bir oyuncu en nihayetinde.
    bence tete'nin defansif enerjisinin farkina vardilar teknik ekibimizdekiler ve milot maaş + transfer mali yükünü asıl büyük eksiğimiz olan orta sahaya aktarmak istediler.

    bizim üzerimize düşen nedir?
    taraftar olarak anlamsizca obsesyonlar yaratmamaliyiz. bunu artik öğrenmemiz şart. en eli yüzü düzgün ortam olan gs sözlük'te bile ortalık yangına dönmüş. tamam almış bjk ne yaparsa yapsın. biz bu kadar anlam yüklemeseydik inanin kimse kovalamazdi milot falan. ayrica bilgiye ulasmak ücretsiz. tete ile milot'un ısı haritalarını bir karşılaştirin isterseniz. çıkan sonuçlara şaşırabilirsiniz benden uyarması...
App Store'dan indirin Google Play'den alın