resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2458
    maalesef ön taraf kerem-zaha-icardi-tete'den oluşursa ve yanında kendisinin kopyasından bir oyuncu olmazsa bütün sene ya kart cezalı olur yada sakat. böyle bir yapı ile ne avrupada ne ligde başarılı olunamaz maalesef. geçen sene mertens-icardi-rashica hem topu önüne isteyen oyunculardı hem de pres yapıyorlardı. bu sene icardi hariç hepsi topu ayağına isteyen oyuncu oldu. bu da oyunumuzu yavaşlatacak ve tempolu baskılı galatasaray kimliğinden uzaklaşacak.

    zaha sahada olacaksa solda olacak gibi görünüyor. kerem bizim sistemin forvet arakasındaki oyuncu rolüne uygun değil. en azından şimdilik hazır değil. zaha-icardi-tete üçlüsünün arkasına üç adet orta saha koyman gerekecek. bunlardan biri kesinlikle demirbay olacak diğeri ise torreira olacak. diğer orta saha oyuncusunun da bitiriciliği yüksek ve ceza sahası koşuları yapıyor olması lazım. başka türlü orta saha'yı alamayız. orta sahayı boş bırakırsak geride bekleyip hızlı oyuncularına topu diken her takım bizi sıkıntıya sokar.

    amacım yangın yapmak değil ama görünen köy de kılavuz istemiyor. isimli adam alacağız diye işleyen makine dağıtıldı. okan hocanın açıkçası önünde iki seçenek var gibi görünüyor. ya alınan bütün yıldızları oynatıp kötü sonuçlarda "istediğim adamlar alınmadı" deyip topu yönetime atacak (ve kovulma riskiyle karşı karşıya kalacak) ya da yıldızları kesip daha az kaliteli oyuncular (barış alper, kazımcan vs.) ile kendi bildiği oyunu oynatacak ve başarısızlık durumunda sorumluluğu üstüne alacak. şu anki kadro yapılanması bizi bu iki noktaya itiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın