resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 759
    hayatımda gördüğüm en fanatik galatasaraylılardan birisi olan kardeşim bile sahadaki vücut dili üzerinden başlatılan “algıya” yenik düştüyse vah galatasaray taraftarının haline.

    çok değil daha geçen sene icardi ilk geldiğinde top ayağına değdiği zaman geri seken bir futbolcuydu. rakip takım taraftarları yeni falcao’nuz hayırlı olsun diye dalga geçerken galatasaray taraftarları yine oyuna gelmişti. aradan 3-4 hafta geçti ve icardi kral olurken rakip takım taraftarlarının ahları vahları geriye kaldı.

    şimdi elimizde dünyanın en zor liginden gelmiş ama mayıs ayından beri tam 3 ay boyunca maça çıkmamış bir futbolcu var. bu haliyle bile takımın en önemli problemlerinden birisi olan dar alanda oyuna ciddi katkı sağlayabileceğini göstermişken, avrupa’da geçiş oyunu oynadığımızda da büyük etki yaratabilecekken surat ifadesine takmış bizim taraftarımız. daha doğrusu rakip taraftarlar tarafından surat ifadesine taktırılmış durumda.

    algı ne kadar güzel şey değil mi? burada bile yazılanlar ortada. 3-4 hafta sonra ne hale geldiğini gördüğümüzde “algıya gelen galatasaray taraftarının kafa s.ken zırvaları” diye yeni bir kullanıcı adı başvurusu yapabilsem keşke ki her gördüğünde birileri geçmişi hatırlasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın