resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2115
    övgüden aslan payını alıyorsa yergiden de aslan payını almalı. bu sezon transfer dönemi başlarken icardi'den sonra hem hocasının hem de taraftarın en istediği adamı almayarak ya da alamayarak hanesine çok büyük bi' eksi yazdırmıştır.

    ş.ligi play-off turuna orta saha olmadan çıkıyoruz. icari ve rshica transferlerini tamamladıktan sonra yapılması gereken orta sahayı güçlendirmekti. aylar geçti taraftar, ''daha iyisi için uğraşılıyor.'' palavraları ile kandırıldı. güya rashica için de kulübü 10 milyon euro istiyordu hem de peşin. bjk 5 milyon e'yu 4 seneye yaymış.

    burada isimler önemli değil ya da benim için ben alamadıktan sonra rashica ister fb'ye gitsin isterse de bjk'ye ama sana uyum sağlamış denge yaratmış bi' oyuncuyu aylarca bekletip alamıyorsan eleştiri oklarını üzerine çevirirsin.

    burada diğer tarafı yangıncı olmakla suçlayan , erden timur ne eylerse güzel eyler diyen kesim örneğin molde maçlarından olumsuz sonuçlarla ayrılırsak erden timur'un canı sağolsun. napalım olmadı deyip olayı geçiştirecek insanlar. o bakımdan biz uyarılarımızı önceden yapmış olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın