resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2109
    sevgili galatasaraylılar, çok değil daha 1 hafta önce canımız ciğerimiz dediğimiz erden timur’la ilgili ne oldu da hemen mırın kırın etmeler başladı. bir rashica ve fred aşkına mıydı erden timur’a olan sevgiler.

    farkında mısınız bilmiyorum ama bu adam siz daha rashica’nın zaniolo’nun adını bilmezken bu adamları türkiye’ye getirdi. şampiyonluk kazandı, kulübe para kazandırdı. torreira ve ıcardi’yi sadece türkiye ligi’nde oynamaya ikna etti. bunlar bir çırpıda akla gelenler.

    şimdi gelelim esas konuya, benim hedefim galatasaray’ı orta vadede avrupa’nın zirvesine çıkarmak, kupa kazandırmak diyen bir adam sizce rashica’yı ve fred’i imkanı olmadığı için mi alamamıştır yoksa aklında bambaşka isimler ve planlar mı vardır ? herkesten ricam en azından ağustos ayının sonuna kadar biraz sabredelim, kadronun son şeklini görelim. isimlere değil plana odaklanalım çünkü erden timur’un asıl vermek istediği mesaj da tam olarak bu bence.

    not: hitap etmeye çalıştığım kesim rashica ve bir nebze de olsa fred transferleri yüzünden eleştirinin dozunu artıranlaradır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın