resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2108
    son dönemde çok fazla duygusal iniş çıkış yaşadık ve şu an erden timur da bu iniş çıkışlardan nasibini alıyor. eleştirilerimizi dile getirelim fakat lince dönüştürmeyelim, rakiplerin ve basının duygusal manipülasyonlarına gelmeyelim. fbjk kardeşliği şu an bizi yıpratacak her tuşa basıyor, bu oyunların farkında olmamız lazım.

    hataları olmuş olabilir, her insanın olur. bu iniş çıkışların çoğunun baş aktörü de kendisi zaten. fakat kendisi bunlardan ders çıkaracak tevazuda bir insan. bu kadar kolay yıpratılmasına izin vermemek lazım, kulübe 30-40 yılda bir gelebilecek bir figür. yapılan yapılmayan transferler ve "çalım" muhabbeti ile kendisini zor duruma soktu ama bunu kaldırabilecek psikolojik sağlamlığı da olan birisi, biz arkasında durduğumuz sürece.

    objektif olarak bakarsak zaha-tete-kerem hala avrupa için bile sağlam bir rotasyon. 4. forma için barış, yunus ve morutan kapışabilir veya transfer yapılabilir. rashica'nın kaptırılması duygusal olarak büyük yara oldu, zaniolo'nun gidişi sonrası ekstra sert ve ani çünkü zaniolo'nun gitmesi için önce kendimizi rashica fikrine alıştırmıştık; şimdi o da elimizden alınmış oldu ve fred vakasını da ekleyince hüsran duygularımız bir yerde umutsuzluğa ve öfkeye dönüyor. ama işte tam da bu duygular çok tehlikeli çünkü rakiplerin ve basının eline manipülasyon malzemesi veriyor.

    rashica için ben de çok üzüldüm ve yönetimin süreci iyi yönetmediğini düşünüyorum. fakat buna rağmen erden timur'un arkasındayım ve bizi buradan alnının akıyla çıkaracağına inanıyorum. ani karar vermeyin, ani iniş çıkışlar yaşamayın; yaşatmayın. büyük resme odaklanın, uzun vadeye odaklanın, doğru futbola ve doğru hamlelere odaklanın. rashica doğru bir hamleydi ama tek doğru hamle değil.

    kenetlenin, başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın