resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2133
    şahsi nazarımda, beşiktaş'a transfer olmasında gedson fernandes ile birlikte bize karşı her derbide 10 kaplan gücünde oynayacak olmaları dışında bir sorun bulunmayan futbolcu. şampiyon olan 2022-23 kadrosunda daimi görev alan ve faydalı da olan bir isimdi. belki de 2023-2024 yaz transfer döneminde çoğu kimsenin kadroya yazdığı isimlerden biriydi. üstelik işin kamuoyu tarafında sürekli "ha bugün ha yarın" diye ara gazı verilmesi de eklenince beşiktaş'a transferinin bir miktar tepki doğurması normal gibi görünüyor.

    kendisi transfer döneminin en başında beşiktaş'a gitseydi muhtemelen bu kadar patırtı kopmayacak, erden timur istifa'dan "fatih hoca kahvesini içiyordur şimdi"ye kadar uzanan yelpazede bir çılgınlık yaşanmayacaktı. çünkü son iki belki iki buçuk ayda "rashica'da imzalar tamam" diye osuruktan sallayan muhabirinden kadronun en başına rashica'yı yazan taraftarına, günlerce haftalarca "milot olmadan asla" derecesinde savunma yapanından hayali bir kadro üzerinden sezonu kurgulayıp ezeli rekabet sahasına sürenine kadar herkesin bir hiakyesi birikti.

    tüm bunun sonunda en sakin taraftar bile "bugün yarın gelir artık" diye beklerken dümeni beşiktaş'a kırmasının kopardığı gürültüyü normal karşılamak lazım. ha eskiden futbolcuya "dönek" diye bir pankart asılırdı, internetin taş devri zamanlarında sitelerin girişine göndermeli bir kapak ya da yazı döşenirdi, iç sahadaki maçta da ıslıklanır gönderilirdi.

    günümüzün yaşantısında tüm bunları yapabilene kadar geçmesi gereken sürede dünya 5 kere falan yıkılıp sıfırdan inşa ediliyor. kimsenin beklemeye tahammülü yok.

    en çok da birilerini harcamadan beklemeye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın