resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2132
    almadığımız sağ kenar oyuncusu.

    en başından beri bu yangını anlamamış birisi olarak yazıyorum tekrardan: kendisi olmazsa olmaz değildi ve bizim şartlarımıza uymadı ki almadık.

    sağ kanatta ikinci oyuncu (yani ilk yedek) isme bonservis 5 milyon euro, maaş 2 milyon euro vermektense bu parayı orta sahada kovaladığımız yüksek profilli oyuncuları daha rahatlıkla getirebilmek için kullanacağız belli ki, ya da 2 yıllık sergio ramos maliyetine kullanacağız. bu bağlamda bakarsanız daha doğru yerden bakmış olursunuz.

    rashica'ya da bir şey demem gitti diye, bjk'ye de bir şey demem aldı diye, yönetime de kızmam almadı diye, okan buruk'a da kızmam istedi diye. orada daha yüksek bir profile gideceğimiz aşinaydı çünkü.

    senaryo 1: nicolo zaniolo kalsaydı bence yine rashica'yı getirmeyecektik.
    senaryo 2: tete gelip zaniolo gidince de rashica'yı getirmeyecektik.

    rashica bu iki ismin de hücum aksiyonu olarak gerisinde, e zaten merkeze lucas torreira yanına onun gibi dinamik bir isim istiyoruz, gördünüz umarım tabloyu; rashica bizim için "gelmezse öldük bittik" bir oyuncu hiç olmadı. gelse iyi olurdu, gelmedi devam ediyoruz bu kadar basit işte.

    ama burada kızılacak etmene geçiyoruz: taraftar. rashica'yı bizim için "gelmezse öldük bittik" durumuna sokan taraftar. evet arkadaşlar hepimiz isterdik ama tekrar söylüyorum: rashica bizim için bir rotasyon oyuncusu olacaktı ama olmadı. hiç bir zaman as değildi, hiç bir zaman yıldız değildi. gerekli bir parçaydı ama o olmadı diye de kimseye laf yapmayın allah aşkına. yahu temmuzda icardi indirdik, tete geldi, zaha geldi.

    isteyenler girip bakabilir ben dursun aydın özbek'i de okan buruk'u da ilk başta istemeyen kişilerden birisiyim. okan buruk hakkında yazdığım iki entry en ofsayt entry'lerimden ve geçen seneki başarıdan sonra bile silmeme nedenim ön yargımın hatalı olduğunu kendime hatırlatmak istemem. dursun aydın özbek ile olanları defalarca yazdım zaten sağır sultan duydu. ama ben bile "sakin" diyorum çünkü yönetimin - teknik ekibin bir planı olduğunu biliyor ve bir plan dahilinde hareket ettiğini düşünüyorum ve inanıyorum.

    bir oyuncu gelmedi diye bu kadroyu kuran ekibi asmaya kesmeye gitmek yanlış beyler. yangını doğru yerde yapın yapacaksanız bile. bölgesinde 5 alternatif olan (tete - zaha - barış alper - yunus - zorda kalınırsa kerem aktürkoğlu bile) oyuncu alınmadı diye değil halen dinamik 8 numara gelmedi diye yapın, eksik yer orası çünkü. sağ kanat eksik diyorsanız almadığımız bir tek rashica, bir de iki kilo mangallık tavuk kanadı kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın