• 142
    şaka maka elimizi kolumuzu bağlayacak saçma kural.

    kendimle çelişmiş olmayayım ama fenerbahçe'nin transferlerinden sonra esnetilebilir diye şikayetçi olmuştum. gerçi kuralı baştan aşağı saçma buluyorum, benim derdim bir takımın hamlelerine göre oyuncak gibi oynanması.

    ancak gelinen noktada en çok bize zararı dokunacak bu garabetin. abdülkerim ve kerem dışında şak diye 11'e atacağımız yerli yok. kazımcan çok yenetenkli ve genç ama angelino azıcık form tutsun kimse kazım'ı aramaz. oyuna bakış açısı, nerede ne zaman top alıp vereceği bile üst düzey adamın. dünkü 15 ağustos 2023 galatasaray olimpija ljubljana maçı'nda zaha'nın çizgiden çevirdiği topta bakambu'ya çıkardığı ve direkten dışarı çıkan pozisyon bile kalitesini ortaya koyuyor. çok basit bir şey gibi görünebilir ama o noktada topla buluşabilmek için oyunu iyi okumak, bilmek gerekir.

    barış yerine tete nasıl süre alacak, zaha'ya kerem'e rağmen nasıl rol vereceğiz? orta alana bir yabancı daha almamız lazım nasıl yapacağız bilmiyorum ama zaha ve tete aynı anda sahada ise çok başka bir şey, birisi yoksa yarı farklı, ikisi de yoksa çok ama çok başka bir şey oynamak zorunda kalacağız. bu kadar sık değişkenlik ise bir futbol takımının isteyeceği en son şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın