resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2112
    açık konuşayım kendisini hem seviyor hem istiyordum. zira çalışkan, takım oyununa yatkın, bencillikten uzak ve düzgün bir profesyoneldi. kendisinin transferini elzem de görüyordum ve bunu daha önce de yazmıştım. beşiktaş için faydalı bir futbolcu olacaktır. belli ki bizimkiler rashica meselesini tamamen rafa kaldırmış. yoksa koca yaz bizi bekleyen adam, üstüne bir de zaniolo gitmişken beşiktaş'a gitmezdi. belli ki bu işin olurunun çok azaldığını o da görmüş. ben zaten son günlerde haberlerin kesilmesi, farklı kanat oyuncularının bizimle anılmasıyla rashica konusunda beklentilerimi düşürmüştüm açıkçası.

    gelelim bize. rashica, bizim için önemliydi bence ancak önemli olan şey rashica değil profiliydi. zira rashica profilinde çalışkan, çizgiye basıp sıfıra inmeyi seven yalnızca barış alper var. onun da genel futbolculuk meziyetleri rashica seviyesinde değil. bunun dışında bir sürü kanada sahip olsak da dediğim gibi rashica daha farklı bir profildi. öte yandan rashica tabii ki bulunmaz hint kumaşı değil. zaten çok özel meziyetleri olan bir futbolcu da değil. sağlam futbolcu, o ayrı.

    benim yapılan transferlerden anladığım zaten biz farklı bir yola girdik. bu yol riskli bir yol, iddialı bir yol. bu yolun kredisi, geçen sezon erden timur ve okan buruk tarafından oluşturuldu. dolayısıyla şu an için sakin kalıp sadece biraz dışardan izlemek daha mantıklı gibi. umarım hakkımızda hayırlısı olur.

    rashica'ya da bundan sonraki futbol hayatında başarısızlıklar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın