resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2108
    beşiktaş’ın tapulu futbolcusu. hakkında öyle bir yaygara koparılıyor ki, sanki bu adamı almadık diye her şeyi kaybettik, öldük, bittik. net belli ki önceliğimiz hiçbir zaman olmamış. yani as kadro planına hiç dahil edilmemiş. çünkü edilse beşiktaş’ın alabildiği bir adamı transfer sezonu açılır açılmaz getirirdik. bu arada zaha gibi dünyada sayılı kanat oyuncularından birini çekip aldık, tamamen fırsat olarak önümüze düşmüş genç ve ciddi potansiyel barındıran tete gibi bir adam daha aldık. ve bu esnada elimizde zaniolo gibi herkesin yıldız olarak lanse ettiği, büyük umutlar beslediği bir kanat oyuncumuz da vardı. başrol oyuncularımızdan kerem ve son dönemde yıldızı parlayan barış ve altyapı ürünümüz yunus’un da kanat olduğunu unutmayalım. dahası belki hass.. diyeceksiniz de ama morutan gibi bir adam da bu mevkinin oyuncusu.

    tüm bunlara rağmen transfer döneminin başından beri tek eksik parça gibi davranıp durduk. hani daha orta saha gibi en önemli mevkimiz henüz dolmamışken hem de. yani kendi kendimize bu işi bu noktaya getirdik. gördüğüm kadarıyla yeri hem fazlasıyla dolu hem de cuk diye oturacak en büyük eksiğimiz değil. hal böyle iken neden bu kadar karalar bağladık anlamıyorum doğrusu.

    ayrıca öyle bir algı oluşturduk ki; 14 maçlık seriyi direkt rashica’ya bağladık, ciddi sakatlıklardan çıkmış, formsuz takıma katılmış zaniolo’ya forma yüzü göstermemiş olmasını baz aldık falan. ama atlanılan o kadar şey var ki. ligin sonuna doğru neredeyse tüm yükü icardi ve torreira’nın yüklendiğini görmezden geliyoruz mesela. kerem’in olağanüstü katkısını hiç konuşmuyoruz. nellson ve abdülkerim’in savunma katkısını unutmuş gibiyiz vs…

    yani anlatmak istediğim; bizim takımda ne alınması elzem idi, ne de oyuncuya yüklenilen anlam bana göre çok gerçekçi değil. ha tabiki de takım oyuncusu olarak iyi bir alternatif olabilir, beşiktaş’ın alması can sıkmış olabilir vs. ama hiçbiri bu kadar yaygara kopmasını anlamlı kılmıyor. ben de orta saha konusunda, yapılması gereken satışlarda biraz geç kaldığımızı düşünüyorum, ama bu işi daha önce elinden gelen en doğru şekilde yapmış, yapmaya devam edenlerin doğru zamanı kolladığına inanıyorum. evet doğru zamanda doğru eleştirilere katılıyorum ama fazlası hem takımımıza psikolojik olarak zarar veriyor hem de rakiplerimizin gereksiz havaya girmesine neden oluyor. bu yüzden bu futbolcu özelinden yola çıkarak biraz daha sükunetle sonuna kadar beklenmesini daha doğru buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın