• 102
    gına getiren şey. hayır bi de biz başlattık bu transfer döneminde.

    okay, zaha çok iyi adam bi şey demeyelim. yahu halil dervişoğlu neden? yöneticiler birbiriyle atışıyor falan. 15 sene önce aziz yıldırım’ın yaptığı saçma sapan işler, ne gerek var?

    plan falan olduğunu düşünmüyorum. zaha transferi ergen tayfaya malzeme verip de bundan keyif alınınca, üstüne halil, üstüne tete alındı. sırf çalım olsun diye.

    bi de bu transferler üzerine ergen tayfa iyice şımardı, teklif yapılan oyuncular dünyanın en büyük galatasaraylılarıymış gibi takip edilmedi. en büyük ihtiyacın orta saha, fred’in hem ismini çıkardın, hem takip etmedin, sırf çakım ayağına belki de fenerbahçe’nin aklına hiç gelmeyecek futbolcuyu fenerbahçe’ye kazandırdın.

    gittin halil gibi çöp bi oyuncuyu sırf çalım olsun diye aldın, rakibini gaza getirdin, üstüne de yine çalım olsun diye seni bekleyen oyuncunun bölgesine tete’yi aldın, rakibine taş gibi oyuncuyu sudan ucuza kaptırdın.

    twitter, x, her neyse, oradaki ergen tayfa mutlu olsun diye, hem kadronu bozdun, hem de rakiplerine yol açtın. saçma sapan bi düzene doğru gidiyoruz.

    erden bey, çok destekliyorum sizi, lakin yapmayın. galatasaray bu değil. işimize bakalım, gereken bölgelere gereken oyuncuları alalım yeter. bi de lütfen şu gs muhabiri, duyumcu tiplere isim sızıp durmasına engel olun. bitirecekseniz bi transferi gidin tekte bitirin gelin, asıl transfer başarısı budur.

    daha fazla oynamayın lütfen takım kimyasıyla. her bölgeye yıldız dolduran psg değil, takım olmayı başaran real madrid kazanıyor şampiyonlar ligini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın