resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2085
    beşiktaş için çok önemli ekleme.
    onların takımında aboubakar ve gedson ile baya iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum. solda oynarsa epey skor yapar. sağda oynarsa arkasındaki rosier hiç fena bek değil. bir sacha boey olmaya çok uzaksa da super lig şartlarında 2 numaralı koltuğu kapmayı zorlar. dolayısıyla önlü arkalı galatasaray'dakine benzer bir performans gösterirse hiç şaşırmam. üstelik bu sene geçen seneki hakem baskısını da yaşamayacak gittiği camiadan dolayı. küçük şikecileri bu başarılı transferlerinden ötürü tebrik ederim.

    ...ama
    işte benim için aması var.
    zaha transferinde de söyledim. oyuncu alırken çalım meselesi benim için bomboş bir mevzu. ben bütçe ve ihtiyaç parametrelerine göre değerlendiririm bir transferi.
    galatasaray rashica'yı almayı tercih etmeyerek gidiş yolunu belli etti. biz sağ kanada bir çok istatistiğin ve scout hesabının belirttiği gibi defansif anlamda oldukça güçlü ve piyasası 25 milyon eu olan 23 yaşında tete'yi aldık. onla beraber o kanatta çok ivmeli bir gelişim gösteren barış alper yılmaz var. bu konuyla ilgili düşüncelerimi epey önce https://gss.gs/3675338 bu entry'de açıklamıştım zaten. dolayısıyla rashica takıma katılsa elbet katkısı olurdu fakat barış alper yılmaz'a da yazık olurdu. ben bizim açımızdan büyük kayıp olduğunu düşünmüyorum.

    sanıyorum ki galatasaray geri kalan tüm mermilerini orta sahaya atmaya karar verdi. zaniolo'nun da ayrılmasının ardından net şekilde bir 10 numara transferi yapılacaktır. bir adet 8 numara ve bir adet de torreira yedeği 6 numara alacağımızı düşünüyorum. zaten evren bizi torreira konusunda uyarıp duruyor ciddiye alsak iyi olacak. umuyorum bu transfer 15 ağustos 2023 galatasaray olimpija ljubljana maçı'nda torreira'nın gördüğü kırmızı kart sonrası molde eşleşmesinden önce kampa katılır. diğerleri için acele etmemize gerek yok. bu 3 oyuncu transferini doğru seçimler ile becerirsek çok güçlü bir takım oluruz diye düşünüyorum.

    fakat kimse unutmasın galatasaray aldığı baskın oyuncular ile yeni bir takım düzeni oluşturuyor. yani oturmuş takımımız var demek biraz zor. kadronun birbirine uyum sağlaması ligin 5. haftasını bulur. umuyorum bu vakte kadar minimum puan kaybı ile gideriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın