resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2098
    kendisini çok severim, geldiğinden beri müthiş katkılar verdi kulübe. amma velakin ufak da olsa eleştirilerimi yapmak istiyorum kendisine:

    bana öyle geliyor ki inşaatçı geçmişi dolayısıyla kupon arsa gördü mü dayanamıyor. zaniolo ve tete buna örnek transferler. bunlar olmalı ama sanki bunun yanında daha planlı ve programlı gidilmeli ve bir kurgu dahilinde transferler yapılmalı.

    zaha’yı izlemekten keyif alıyorum, sene boyunca çok katkı vereceğine de eminim ancak acaba fenerbahçe’nin bu kadar gündemine girmeseydi transfer eder miydik?

    ayrıca gözden düşmüş yahut elit takımlarda yapamamış orta yaşlı düşüşteki oyuncuları alıp parlatma stratejisnden bahsediyor sürekli. ben bunun istikrarlı bir strateji olabileceği kanaatinde değilim, bir private equity olmak yerine venture capital da olabiliriz zaman zaman. boey gibi üç futbolcuyu üç tane zaha’ya değişmem şahsen. genç oyuncu risklidir ama buna alışkanlık yapar scout/analist kaliteni artırır ve onlara güvenirsen hata yapma ihtimalini minimuma indirirsin. avrupanın istediği tipoloji belli; boy, fizik, teknik kapasite oyun tarzı vs. küçük çaplı brighton olmaya hayır demem mesela.

    sözün özü umarım kafasında bir plan vardır ve bunu teknik ekip ile koordineli bir şekilde hayata geçirir.

    başarılar erden başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın