• 16174
    eleştiri ile itham ve itham ile hakaret arasında çok ince çizgiler vardır. iki çizgiyi de ihlal edip hakaret boyutuna ulaşırsanız yeni bir çizgi daha belirir ki o pistin çizgileridir. aprondan çıkmışsınız, havalanacaksınız anlamına gelir.

    katılmadığım eleştirileri dahi inanılmaz bir hazla okuyan bir insanımdır ve fikir ifade eden bu yazılar için asla off butonunu kullanmam. ancak siz henüz 1 maç oynamışken angelino'yu, şampiyonluk teri kurumayan okan buruk'u, henüz daha sahaya bile adım atmamış tete'yi, inanılmaz başarılı bir dönem geçirmiş erden timur'u, şampiyonlukta büyük pay sahibi kerem aktürkoğlu'nu eleştiri çizgisini geçerek direkt gömerseniz burası karacaahmet'e döner.

    sayılarınız çok olmasa da ben sizi sınırlar içinde eleştiriyorum mesela şu anda. başlığınıza yazabilir ve itham edebilirdim halbuki. sınırlardan, çizgilerden ya da pilotaj eğitimimi tamamlayıp sertifikamı alıp uçuşa geçme korkusu değil bu. bu mizaç, bu diyalog, bu iletişim.

    bu eleştirimden sonra başlığıma gelip beni de gömmek istersen buyur gel ve göm. beni dik göm ama. lâkin son 3 günde burada hiç yer kalmadı insan gömecek. hem de 3 ay önce ellerimiz kızarana kadar alkışladığımız insanların gömüleriyle dolu buralar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın