resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2092
    ali sami yen olsa eleştiririm. kafama yatmasin, kulübü niye böyle kurmadin da öyle kurdun derim. metin oktay'i, fatih terim'i erden timur'u da gerekirse dibine kadar eleştiririm. çünkü fikri hür vicdanı hür bir galatasarayliyim.

    ama rashica'yi neden almadı diye erden timur'un vizyonunu sorgulamam. türkiye'nin en zengin adamı sınırsız kaynakla 5 yılda tek teneke kaldiramiyorken; 13. olan takıma fm'de alsak yok artık diyecegimiz oyuncuları getirmiş, ilk yılında eze eze şampiyon olmuştur. bunun dışında oteli geliştirmiş, kulübe ciddi kaynak sağlamıştır. florya arsasını satın almış, kemerburgaz'da avrupa standardında tesise başlamıştır. hem günü, hem gelecegi kurtarmaya çalışmaktadır. tüm mesaisini kulübe ayırmış, cebinden bilmediğimiz kim bilir kaç milyon lirasını sarf etmiştir. tüm bunları yaparken bir kez olsun reklamini yapmayacak kadar olgun, mütevazı ve profesyonel bir insandir.

    galatasaray arması söz konusu olduğunda hiç bir ismi tanımayan ben bile bu adamın vizyonunu, yeterliliğini piyasada 100 tane muadili olan bir oyuncuyu almadi diye sorgulayacak kadar sacmalamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın