resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2085
    kanat rotasyonu barış alper, kerem aktürkoğlu, zaha, tete ve hatta yunus akgün olan furbol takımına rashica'yı almadı diye denilmedik laf bırakılmayan aslan gibi adam.

    hani zaha ve tete gelmemiş olurdu o zaman dozajlı eleştiriyi tabii ki anlardım ve ben de katılırdım. dünya kuruldu kurulalı hatasız kul olmamıştır. kendisinin de hataları olmuştur ve olmaya devam edecektir. en basiti yusuf demir transferi tutmadı ise bunda ilk kabahat oyuncuda, ikincisi ise yapandadır. sonuçta analiz eden, karakterine bakan komite var. verim alamadık o çocuktan.

    bu gece hakkında söylenenlere epey üzüldüm. kendisi inşallah sosyal medyaya bakmamıştır. valla taş olsa çatlar, sizin de sizin gibi taraftarında der çekilir bir kenara. transfer edilen isimler daha maça bile çıkmamışken ortada nasıl bir zarar görüldü de yerden yere vuruldu anlamak zor. tete ve zaha'dan istediğimiz şeyi alamaz isek o zaman denenmiş ama alınmamış rashica için eleştiri yapılır. ama ortada fol yok yumurta yok yedek oturacağı belli olan biri için kıyamet koptu.

    tete ile rashica arasında dağlar kadar fark var; biri çok daha teknik öteki çok çalışkan. okan buruk'un bu sezon hem sol beke hem de hücum kanatlarına iyi oyun kurabilen isimler alıyor oluşu taktik olarak bazı değişimlere gittiğinin bir ipucudur. belki farklı bir planı var hocanın ve ilk tercihi rashica olmadı. bunda erden bey'in ne suçu var?

    galatasaray için herkesi eleştireceğiz elbet. bu yeri gelir başkan olur yeri gelir fatih terim olur yeri gelir erden timur olur. ancak rakip takım taraftarlarının penceresi ile laflar söylenirse orada karşılık verilir.

    erden timur geçen sene elimizde belgeler var dedi. benim eleştirim bu konu mesela. neden açıklamıyor? ama çıkıp fenerbahçeli ağzıyla "elinde bir şey yok, ortalığı karıştırıyor" vs. vs. demiyorum.

    3 kuruşluk akılla dalga geçmek, herkesin gıpta ettiği adamı bir anda hedefe koymak ayrı bir şey "neden" diye sormak ayrı bir şey.

    dediğim gibi inşallah bu geceyi internete girmeden geçiriyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın