resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2077
    geleceğin müstakbel galatasaray başkanı.

    son zamanlarda galatasaray’a sağladığı on milyonlarca doları bir kenara bırakın, yazın ortasında bayram boyunca çoluğundan çocuğundan uzak yurt dışında, birçok ülkede transfer kovaladı. 13. olan takımı alıp rüya rakım kurdu ve kollanan fenerin elinden üçer üçer atıp şampiyonlığu aldık. kendisinin kredisi çok çok fazladır, ne zaman transfer dönemi biter, nihai kadro oluşur, transfer muhasebesi sportif ve mali olarak o zaman yapılır. bir plan ve öngörü dahilinde hareket edildi ve ediliyor. artısı eksisi o zaman konuşulur.

    rashica meselesine gelince.. kosovalı olmasından ötürü ayrı sempati beslediğim rashica, takıma katkısı dolayısıyla transfer önceliğinde benim için icardi’nin önündeydi. kendisi galatasaray’a gelmek istedi, menajeri aykut çetin, okan buruk isim vererek istedi. ama olmadı. çok üzüldüm ama olayın bir aslı astarı ortaya çıkmalı; sonra konuşulur.
    benim tahminim norwich city’e galatasaray’a gitmesin diye dışarıdan etki edildiği yönünde.
    ya da tete ile sağ kanat halledilince, kazanılan ek bütçe orta sahada çok sağlam isme/isimlere kullanılacak. okan buruk onayı muhakkak vardır.

    erden timur, önemli bir değerimizdir. kredisi fazla, aklı ve enerjisi yüksek, galatasaray sevgisi tartışılmazdır. bir tane değil, 10 tane rashica da alınmazsa, kendisine güvenimiz değişmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın