resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2058
    tam olarak eleştiri zamanı. rashica bizim geçen seneki baskılı oyunumuzun anahtar parçasıydı. okan hoca ısrarla isterken ve sahada eksikliği ayam beyan belli iken “daha iyisine gideceğiz” şımarıklığı beşiktaşa gedson kadar önemli bir oyuncu kazandırdı. bizim de şampiyonluk şansımızı kimse kusura bakmasın %10 düşürdü. ziyech gelcekmiş de bilmem ne. ziyech’i suudiler bile almadı.

    kesinlikle öyle bir isteğim yok ancak biz rashica’nın takımın temposuna yaptığı katkıyı tete’den görmezsek sosyal medya da sabah akşam erden timur linçlenir.

    son olarak rashica’nın alternatifi sus payı gibi ziyech olamaz. rashica’ya gelen “skor” güdümlü eleştiriler ise yok hükmünde. geçen sene attığımız golleri açın izleyin. bakın istatistiğe yansımayan koşular ve alan açmalar ikinci topu kazanmalar ile kaç gol attırmış. teknik taktikten haberi olmayanlar tarafından bek kovalar diye yeriliyor.

    ben kağıt üstünde güçlendiğimizi ama bu şekilde sadece isimli oyuncu, komutan, transferlerine gidilirse sahada zatıflayacağımızı öngörüyorum.

    transferlerden sorumlu yöneticimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın