• 32
    sayın başkan,

    mevcut transfer spekülasyonları netleşmeden hakkında sert eleştirilerde bulunmak istemiyorum. nicolo'nun satış rakamları vs. kap'ta açıklandıktan sonra değerlendirmesi yapılır. ancak bir örnek vermek istiyorum bugün.

    adnan polat, galatasaray camiasında sevilen bir yöneticiydi. bizim küçüklüğümüzde galatasaray asbaşkanı idi ve kulüpte etkisi yüksek bir isimdi. belli bir dönem yaşanan ayrılıktan sonra canaydın döneminde tekrar yönetime dahil oldu. 20:45 gibi unutulmaz anılar yaşandı. ancak sonrasında ibra edilmeden başkanlığı kaybetmek gibi acı bir deneyim yaşadı.

    meşhur hamburg maçı vardır, stopersiz sahaya çıktığımız, kewell'ı çaresizlikten o bölgeye çektiğimiz maç. hem o maç özelinde hem o sezon özelinde takımın hücum hattı yıldızlarla bezeli iken savunma ve orta saha için aynısı geçerli değildi. üstüne meira'yı da satarak daha da kırılgan bir hale gelmiştik.

    bu yıl da insanlar bu hususu defaatle anlatmaya çalışıyor. transfer sezonu kapanmadan haksızlık etmek yakışmaz; ancak ihtiyaç olan bölgelere öncelik vererek bir politika izlemek gerekiyor. ve mümkünse son sözleşmesini yapacak bir isme gitmeyelim artık. ziyech söylentileri için bunu söyleme gereği duyuyorum. icardi ve zaha ile bu kotamızı doldurduk. sonraki satış gibi bir düşüncemiz olmadan yüksek yıllık ücretlerle bu riski iki isim için aldık.

    insanların tete ve zaha'dan öncelikli olan acil ihtiyaçlarımızı giderme konusundaki tepkisine kulak vererek 8-10 rollerinde üst düzey, çıtayı yükseltecek isimler kazandırmanızı diliyorum. halen bu süreçte ramos kovalamak önceliğimiz olmamalı. onlar en son değerlendirilip tartışılacak konular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın