• 113
    http://jaimelesport.blogspot.com/...bir-garip-derbi.html

    --- alıntı ---

    maçtan önce beşiktaş'ın en azından 1 puan çıkarabileceğini düşünüyordum. son şanslarıydı sonuçta, ölüm kalım maçıydı tabiri caizse. ama beklediğim beşiktaş yoktu sahada. kuşkusuz 2. dakikada yenilen golün etkisi büyük ama ne olursa olsun bu maçtan, en kötü ihtimalle 1 puan çıkarmalıydı beşiktaş. bunda mustafa denizli'yi suçlamak pek de yanlış olmaz. sahaya çıkardığı kadro nasıl bir kadrodur çözemedim zaten. tüm takım defansif oyunculardan kurulmuş neredeyse.

    ilk yarı daha çok fenerbahçe'nin kontrolünde geçti maç. güiza, her zamanki gibiydi bu akşam da. alex'in de kaçırdığı mutlak gol pozisyonu var bir de. ikinci yarıda ise kendi sahasına çekildi fenerbahçe ve muhtemelen daum böyle istediği için. bunu fırsat bilip saldırdı beşiktaş var gücüyle, bir kaç pozisyona da girdi. bir tane verilmeyen net penaltıları var, lugano'nun topu avuçladığı pozisyon net penaltı. bilica'nın pozisyonuna gelmeden önce fenerbahçe, bu sezon şampiyonluğu, özellikle son 4-5 haftadaki mücadeleci futboluyla hak eden 2. takım. gerçekten de savaşıyorlar, her ne kadar çirkeflikler diz boyu olsa da.

    bilica'nın yaptığı penaltı da kesinlikle doğru karar ama yaptığı çimleri deşme hareketine(!) ne demeli! alıştık artık gerçi, formadan kaynaklı problem olsa gerek. sarı lacivert formayı kim giyerse giysin bu türk hareketler yapıyor, yapacak da. güiza'yı bile ne hale getirmişler, düşünün artık. bizim o emrah bakışlı güiza, ve yeni kavgacı güiza. söylenecek hiç bir şey yok, her şey gözler önünde. lazer tutmalar vs. de işin cabası. tabii, bizim güzel, tribünlere oynayan, bazı(!) başkanlardan korkan hakemlerimiz yalakalık yapmaya devam ediyor, bu gidişle de devam edecek. herkes memnun sanki. gerçi ses çıkartınca da kesiveriyorlar sesini. neyse, böyle gelmiş böyle gidecek. biz mi değiştireceğiz bunu sanki? ibrahim toraman ile ernst kesinlikle haksız yere atıldı. wederson neden atıldı anlamış değilim. küfür ettiğini söyledi yardımcı hakem, bilemem.

    bu maçla beşiktaş'ın şampiyonluk şansı artık hayal oldu. artık hakemlerimizin düzelmesi, bazı şeylerin farkına varması lazım, emre'nin, bilica'nın yaptıklarına kart verm.......... girmeyeyim bu konulara, girdik mi çıkamayız çünkü. öyle bir sorun ki bu.

    bu maçtan sonra önümüzdeki hafta oynanacak olan bursaspor maçı en iyi ifade eden cümle budur sanırım:

    "aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık"

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın