resim
Sergio Ramos García
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1011
    büyük futbolcu laf atanı allah çarpar fakat nelsson'un yanına böyle bir stoperin alınması hem nelsson'u yedek bıraktıracağı için huzursuz edecek hemde nelsson'u oynatsanız bile istif üstünde bırakacaktır. ne kadar baskıyı kaldıran bir adam olsa bile kulübede ramos'un olması çok başka bir durum yaratır. bu durum en ufak bir hatasında geçen senelerde yaptığımız desteğin yerine "yaw dünya starı yedek kulübesindeyken ne nelsson'u" homurdanmalarını çıkartacaktır. zaten daha gelmeden "bu nelsson ile olmaz ramos gelsin" söylevleri çıktı taraftarda. bence kulübün değeri nelssondur ve ayakta kalabilmek için böyle adamları yükseltip güzel karlarla satıp yenilerini bulmalıyız. elimizde böyle bir değer varken önünü tıkamayı doğru bulmuyorum.

    ben yıllık minimum 5 milyon euronun(imza parası hariç onu da ister hakkıdır) böyle bir opsiyon için kullanılmasındansa daha elzem olan orta sahada kullanılması taraftarıyım.

    bu kadar yüksek bedelleri gözden çıkardıysak matteo guendouzi tadında ilerde zaha, icardi ve kerem'i taşıyacak bir orta saha bize çok daha faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın