resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2835
    başından beri kendisini savundum. 30 milyon euro altına satmak salaklıktır dedim. 35 milyon peşini vermeyenlerden 30+ bonus şart dedim. aklın yolu bir. yönetim harika rakamlarla vedalaşacak gibi. burada kendisini çöp yapmaya çalışanlar, değerini düşürenler utanır mı? utanmazlar. bu arada kendisi transferde marcao gibi olsa biz şu anda bu rakamları hayatta alamazdık. ben gitmek istiyorum diye yönetim binasından çıkmazdı! bu aslan parçasının transferde dik duruşu çok etkili oldu. iki gündür idmanlarda fotoğraflarda ve instagram da hep güler yüzle, mutluyum pozları verdi. böyle karekterli oyuncular alın! aston villa'da 20 maça çıkamaz diyenlere de sallamayın. bir manyak laf ediyor 40 akıllı da ona cevap verip, yırtınıyor. şimdi de bu çıktı?

    oynamazsa ne mi olur? 10 milyon euro cash para alırız. oyuncu bize döner. 15 milyon euro'ya aldığımız zaniolo'nun maliyeti 5 milyon euro'ya almış gibi olur. 25 yaşında bize döner, biz onu sonraki senelerde 20'ye de satsak aynı kar'ı ederiz. en kötü ihtimalde bile deli kara geçiyoruz.

    helal olsun erden timur! kendisi olmasa sosyal medyadaki fm hayalperestleri ve 2 tık alacak diye ortalığı yıkan gs muhabirleri ( o satılırsa rashica, o satılırsa yıldız 8 numara, o satılırsa...diye diye adamı taraftarın önüne atıyorlardı) ile transferi geçmişteki diagne, jardel sürecine döner, 19 milyon euro'ya satılırdı oyuncu maximum...

    bir teşekkürde bu sözlükteki yazar arkadaşlarıma ediyorum. burada kim zaniolo hakkında kötü yazı girdiyse "ofsayt" yaptınız. herkese baktım. seri ofsaytladınız. anketlerde de 30 milyon euro altına kesinlikle satılmamalı şıkları %70 civarıydı. bizler demek ki geçmişten ders alıp, akıllanmışız. geri kalanı da düzeltirsek bu kulüp güzel satış yapmalara başlar! önce taraftar, sonra yönetim bu bilince sahip olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın