resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2834
    bizde şampiyonlar ligi oynama hevesi yaşarken ve şampiyonlar ligi müzikli paylaşımlar yaparken, bugün gelinen noktada aston villa'ya transferi için anlaşıldığı iddia ediliyor. hem bizim adımıza hem de kendisi adına sevindim, umarım kariyeri yükselerek devam eder.

    zaniolo konusunda biraz farklı düşünceler ve 2 uç noktada yorumlar olması gayet doğal çünkü zaniolo bizi de ne düşüneceğimiz konusunda ikilemde bırakan bir oyuncu. bu zamana kadar görmediğimiz bir fizik gücü ve şut kabiliyeti var ama sadece 2 maçta ilk 11 başlayabildi. bunun yanında bu yaz ilk kez takımla beraber kamp yediği için önümüzdeki sezon nasıl bir performans verirdi sorusu da insanı meraka sürüklüyor ve bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz maalesef.

    ama ben açık konuşmak gerekirse muslera, boey, abdül-nelsson, torreira, kerem, icardi iskeleti dışında kalan hiçbir oyuncunun vazgeçilmez olduğunu düşünmüyorum. sonuçta satabilmeye de başlamamız lazım ve herkesin malumu olduğu üzere zaniolo zaten bu amaçla transfer edilmişti, fırsat transferiydi ve kar ederek satma beklentisi ve planı vardı.

    unai emery hocamla umarım güzel işler ve performanslar ortaya koyar, başarıları daim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın