resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2826
    daha önce başlığına yazdığım cok yetenekli ama takım oyununa bir okadar uzak oyuncumuzdu. kendisini italyanların altın cocugu olarak lanse ediyorlar. haklarıda var boy, pos, güc, kuvvet, muhtesem bir sol ayak, görece hız gibi bir kanat oyuncusunda olması gereken bir cok sey var. ama burada bir ama demek istiyorum oda oyuncunun futbolu pek bilmemesi. herkes fenere attıgı gollerden dem vurmus ama oyuncu gercekten oynadıgı sure boyunca bana italyan barıs alper yılmaz izlenimi verdi. kafasını kaldırmıyor, basit oynamıyor, rakipleri tsubasa gibi icinden gecmeye calısıyor, karakter olarak asırı kırılgan ve defansif katkısı cok sınırlı, bekine yardım konusunda istekli değil. zaten gecen seneyi alıcı gozlerle izleyen herkes oyuncunun rashica yerine boey ile oynadıgında boeyin nekadar zorlandıgını gormustur. hos boey belki hissetirmemistir ama modern futbolda beke yardım cok onemli. bir kisi bile rakibi takip etmediginde alan savunmanız cokuyor.

    kendisi bence guzel bir kumardı zaten alınma amacıda buydu. 5-10 birsekilde kar edilip elden cıkarmaktı buda basarıldı gorunuyor. burada sadece ufak detaylar var nekadar klubun kasasına gircegi gibi. oda sanırım bankalar birligi yasasından dolayı bu sene kiralık verelim 3-5 bisey kazanalım seneyede satın alırlar gibi dusunuldu. buda kabul edilebilir.

    sozun ozu cok yangın yapılcak bir oyuncu değildi arkdaslar. zaten cok yangın yapılcak bir oyuncu olsaydı emin olun avrupalılar buraya dusmeden gecen sene ara transferde bu isi bitirirlerdi. eger futbolu basit oynamayı ogrenirse buyuk futbolcu olur ama ogrenemesse orta seviye takımlarda takılır durur. biz aksam pazarı iyi satıs yaptık onumuze bakalım. onun icinde hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın