resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2816
    öncelikle satışı üzerinden "fenerbahçe satıştan ne para kazanıyor be bizim yönetimler beceriksiz" diyerek yöneticileri eleştirmeyi biraz acımasız buluyorum. fenerbahçe bildiğiniz üzere menejerlik şirketleriyle çok fazla içli dışlı ve ali efendinin bu işlerde ne gibi dalavereler çevirdiğini az buçuk tahmin edebiliyorsunuzdur. biz ise kulüp olarak yetki verilen yöneticilerimizle birebir bu işleri hallediyoruz.
    zaniolo transferinde kendisine ne söz verildi? o zaman için imkansız gibi görülen bu transfer nasil gerçekleşebildi? bu süreçleri bilmiyoruz. elano transferindeki yok artık dediğimiz şartları bile 15 sene sonra öğrendik. ayrıca zaniolo'nun sonraki transferi için bizi basamak kullandığı belli bir durumdu para kazana ihtimalimiz olduğu için bu da bizim işimize geldi. adam da aston villa ile anlaştıysa yapacak pek de bir şey yok.
    gelelim saha içine bu kadar kanat oyuncusunun olduğu takımda zaten ben zaniolo'nun eksikliğini hissedeceğimizi düşünmüyorum. fenerbahçe maçı çok özel bir maçtı onu bir kenara koyarsak kalan maçlarda tüm futbolcuları bir potaya atsak bu takımdan gönderilmesi imkansız 3 futbolcu var, muslera-torreira-icardi. bunlar haricinde herkesin bir ikamesi bulunmakta. ahlar vahlar etmeye gerek yok niye 35 milyona direk satamıyosunuz diye yönetimin üstüne çok gitmeye de gerek yok. ya fenerbahçe gibi bu dolanbaçlı işlere gireceğiz ya da bu şekilde devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın