resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2789
    geçtiğimiz sezon yalnızca 2 maçta ilk 11 başlayabilmiş ve hiç bir maçı 90 dakika tamamlayamamış yıldızımız. veya muhtemel hali ile, eski yıldızımız(edit: gerçi kiralanacağı için halen bizim topçumuz olmaya devam edecek teknik olarak). ağızda çok güzel bir tat bıraktı, topu ayağına aldığında ciddi anlamda ben cristiano havası alıyorum kendisinden. fiziği, tekniği, hırsı. müthiş bir azimle çalışmaya devam ederse ciddi anlamda dünya genelinde elit seviyelere gelebilecek bir oyuncu. ama biz ona bu zemini hazırlayamadık, hazırlayamayacağız da. burasının * mekanikleri çok farklı. hani burada tam süre bulamıyor premier lig'de mi bulacak diyebilirsiniz ama, uygun bir takımda evet tam olarak öyle olabilir.

    yönetimin ciddi risklerle zaha, tete, angelino gibi aslında çok da gerekli gözükmemesine rağmen epey agresif ve riskli hamlelerinin ardından zaniolo'ya gözlerin çevrilmesi çok beklenen bir şeydi. zaten ortada net bir haber olmamasına rağmen epeydir gözler zaniolo'da. ben böyle bir ortamda yönetimin takımın orta saha ihtiyacının da tavan olduğu bu noktada ciddi baskı altında kalmasını anlıyorum. ve böyle bir durumda 15-20 maça çıkarsalı bir opsiyon yerleştirmeleri gibi bir karara anlam verebiliyorum. maalesef zaniolo'nun bu şartlarda kiralanması, yaptığımız transferler kadar büyük kumar değil. ölüme yollamıyoruz premier lig'e yolluyoruz. en kötü ihtimalde dahi premier ligde şu kadar süre aldı diyebileceğiz kendisi için geri döndüğünde. morutan ile cicaldau ile karıştırılmasın, zaniolo bu.

    velhasıl kelam, opsiyonlu kiralanmasına büyük bir felaket gözü ile bakmaktan vazgeçelim. zaniolo'nun oyun stilimize monte edilemediğini geçen sene gördük, bu seneki transferlerle bunun adı imkansız. kimse de kolay kolay çıkarıp 25-30'u çat diye masaya koymaz şu noktada bir süper lig takımına. ciddi riskler alıyor yönetim ama güvenelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın