resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2789
    https://twitter.com/.../1691189687174529024

    muhteşem bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. şöyle ki;

    eğer zaniolo'nun opsiyonu kullanılmazsa, en kötü durumda cebimize 9.5 milyon euro giriyor. 15'e aldığımız bir oyuncunun 9.5'a kiralanması nereden bakarsan bak çok iyi hareket çünkü oyuncuyu totalde 5.5'a mal etmiş oluyoruz. kiralık gittiği için satış karının %20'sini de roma'ya vermemiş oluyoruz. tüm bunların yanında en kötü durumda bile oyuncu 1 sene sonra premier lig tecrübesi edinmiş bir şekilde takımımıza dönmüş olacak. ki bunun satışını da yine çift hanede yapabilirsin.
    velev ki 15-20 maç oynar ve opsiyonu alınırsa, bu sefer de ulaşılabilir bonuslarla birlikte cebimize 37 milyon euro girmiş olacak. eğer direkt 37'ye okutsaydık, roma'ya ekstradan 4.4 milyon euro vermiş olacaktık ama kiralıkla birlikte satın alma olduğu için ve bu satın alma ücreti de 22.5 olduğundan, roma'ya sadece 1.5 ekstra vereceğiz. ulaşılabilir bonuslarla birlikte de maksimum 2.5 vereceğiz. yani burada bile eskisinden 2 milyon euro kâr elde etmiş oluyoruz.
    bunun bir de dolaylı yollardan faydası da olacak. mesela premier lig görmüş brezilya pasaportlu 23 yaşındaki tete'yi oynatabileceğiz. eğer rashica'yı da alırsak güzel bir forma savaşı verecekler. tete eğer lyon günlerindeki gibi oynarsa, yani skora katkısı iyi olursa, ondan da baya bir kâr elde etmiş olacağız. yani zaniolo+tete paket halinde bize 60 milyon euro'ya kadar getiri sağlayabilir.

    vay anasını be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın