resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2739
    aston villa'ya transferi gündemde olan futbolcumuz.

    maşallah ortalık yangın yerine dönmüş. tokatlanmışız, dolandırılmışız vs. hayırdır paramızın üstüne mi çöktüler? alıp kaçtılar mı? bir sene öncesine kadar babel, feghouli, emre kılınç izliyorduk. adamlar zaniolo' yu buraya getirirken iyi, satarken ya da kiraya verirken ya da her neyse kötü. verilen örnekler falan da ne bileyim enteresan.

    adam kalkmış ali naci küçük, kadir çetinçalı falan zorunlu opsiyon var diyorsa kesin yoktur deyip nevzat dindar'ın dediğini referans alıyor. işine hangisi gelirse onu çekiyor aklı sıra kurnaz. birisi de mancini 5-6 ay bekle diyor. şampiyon hoca var başımızda bismillah yaa. bu kadar da yapmayın. bir de hastası olduğum "yanılırsam özür dilerim" lafı var. dilemeyin abicim özür falan, dilemeyin. her başlık altına gelip negatif yorumlarla insanların modunu düşürmeyin. gündelik hayatınızda da böylesiniz muhtemelen. sürekli bok atıcak bişeyler olur sizin için. ama eleştirmek hakkımız demeyin çünkü eleştiri ile artniyetin arasındaki farkın ne olduğunu buradaki çoğu insandan daha iyi bilirim.

    fenerbahçe'nin yapmak isteyip de başaramadığı rüzgarımızı kesme işin sağolsun taraftarımız daha iyi yapıyor. ama müstehak yaa. icardi, torreira, zaniolo, zaha gibi adamlar bizim neyimize. negatif arkadaşlara tavsiyem olsun mounir chouair boştaymış. bi hortlatıverin başlığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın