resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 711
    abdel kader keita esintileriyle beni yıllar sonra yok artık diye ayağa kaldırdı. ve evet vücut diline söylenecek hiç bir sözüm yok. adamın futbol zekasının çok uzağında kalındı maalesef. kendisi resmen matrix gibi bir kaç sonraki hamlesini görüyor, ona göre koşu yolu çiziyor zihninde ve topu berkan'a atıyor. berkan tık diye zaha'nın önüne yuvarlayacak ve iş bitecek çünkü aynı oyun ön görüsü icardi'de de var, arjantinli de mevzuya ayıyor ve çaktırmadan hemen deplase olmaya başlıyor ama o da ne?
    berkan topu first touch ile kontrol edemiyor ve daha tehlike başlamadan bitiyor. adam bunun gibi en az 4 5 pozisyon yaşadı ve noluyoruz arkadaş dedi. önüne atılacak top karamboldeki defansın arasına falan yuvarlandı. barış da aynısını icardi'ye yaptı mesela... icardi solda deplase olmuşken oraya yuvarlamak yerine dar açıdan kaleye abandı sanki oradan hayatında golü varmış gibi.

    zaha, ligin hatta avrupa'daki bir çok takımın seviyesinin üzerinde müthiş yetenek. umarım takımımız ona uyum sağlar diğerlerinin oyun görememe sorunlarına uymaz...
    (bkz: 12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın