resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5457
    eminim ki ileride avrupa'nın elit takımlarından birine mutlaka transfer de yapacak, ve bizi gururlandıracak. geçen sezon başında da benzer şekilde eleştiriliyordu, fakat takım olarak ritim bulunduğunda yeteneklerinin takıma neler kattığını bir çok maçta gördük. yine geçen sezon ligin başındaki performans düşüklüğü yaşadığı dönemler gelen abartılı tepkilerden dolayı her ne kadar kendisini psikolojik olarak güçlü tutabildiğini söylese de mental olarak bunlardan etkilendiği belli.

    tabii ki bizler taraftarız. duygusal ve anlık tepkiler hepimizin doğasında var. bu forma öyle bir forma ki; bizim gözümüzde en ama en iyilerin taşıyabileceği gerçeği yerleşmiş ve buna inanıyoruz. ama malesef bazı taraftarlarımızca sürekli olumsuz ve ağır eleştirilen, haksızlığa uğrayan ve değeri bilinmeyen bir oyuncu kerem. her oyuncu tabii ki eleştirilir. bu çocuk galatasaray'ın kötü dönemlerinde bize umut yaşatan isimlerden biriydi. galatasaray'a geldiğinden bugüne kendini geliştiriyor, sürekli gelişiyor. kabul edelim veya etmeyelim yetenekli bu çocuk. 3.ligten gelip galatasaray'ın kaptanlığına kadar yükselmiş. üstelik bu yolculuğunda karşılaştığı olumsuzluklarla tek başına aşmaya çalışmış bir çok engeli.

    konudan bağımsız olarak futbolun magazin yönünü çok sevmesem de; şu röportajında başakşehirde yaşadıklarını anlatıyor, https://www.youtube.com/...&ab_channel=VOLE

    kadro dışı bırakıldıktan sonra bile pes etmeyip küllerinden yeniden doğmuş bir adam. üstelik ona bu mobbing'i yapanların ismini vermemesine rağmen, o kişi kendini cevap vererek afişe etmiş. https://www.youtube.com/...&ab_channel=VOLE

    daha fazla genç yaşadıklarını yaşamasın diye bir çok insanın konuşmaktan çekindiği şeyleri anlatmaktan ve sorumluluk almaktan çekinmiyor. zaman geçse de bunları unutmuyor. her geçen gün kendisinin gelişimiyle gurur duyuyorum, hepimiz de duymalıyız. kendisi çok iyi bir profesyonel. yürüyedur aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın