• 11
    tamam biz burada çetele tutalım, tarihe not düşelim. ancak körler sağırlar birbirini ağırlar durumundan öteye gidemeyiz. halkın algısını ana akım medya yönlendiriyor.

    dün oynanan 13 ağustos 2023 fenerbahçe gaziantep fk maçının son dakikasında yaşanan pozisyon malumunuz. ne oldu? önce topun dışarıdan çevrildiğini ileri sürdüler. kısa bir süre sonra kural böyle penaltı değil dendi ve konuyu kapattılar. "baya penaltı bu" diye tweet atan karakullukçu'da "tamam abi ben ikna oldum penaltı değilmiş" dedi bugün. olabilir, gerçekten kural öyledir de maçtaki tek tartışmalı karar bu pozisyon muydu? ferdi'nin kırmızı olabilecek pozisyonu, uydurulan saçma fauller konuşuldu mu? hayır. tartıştığınız pozisyon boş çıktı hadi yaylanın o zaman dediler.

    şuna emin olun, fenerbahçe'nin işine yarayan her tartışmalı karar hakem tarafından doğru uygulanmıştır. hiçbir yorumcuya yorum imkanı bırakılmaz, kural öyle tartışamazsınız derler ve kabul ettirirler bunu.

    hatırlarsınız geçen sene antalyasporlu fernando'nun füzesini saçma sapan bir ofsayt ile iptal etmişlerdi. sadece kuralı doğru uyguladı deyip geçmediler, bu kulaklar kaç tane yorumcudan o ofsayt bayrağını kaldıran yardımcı hakeme tebrik mesajları duydu. çünkü biliyorlardı ki o bayrak kalkmasa bir allahın kulu ofsayt ihtimalini tartışmayacaktı. kurtardın bizi aferin dediler. o kadar saçma bir ofsayttı işte.

    bu ve bunun gibi birçok pozisyonda uyguladıkları taktik bu. kural öyledir, tartıştırtmazlar. geçtiğimiz sezona bakılırsa bunun gibi birçok örnek akıllara gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın