resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1798
    şimdi olaya şu şekilde bir bakalım.

    geçen sene şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan bir oyuncu. üstelik kiralık oynuyordu. yani ben parama bakarım sonrasında ingiltere'ye dönerim zaten diye bir ruh hali yoktu. istemese o kadar efor sarfetmezdi. ama sorumluluk aldı, karakter koydu ortaya ve oynadı, oynattırdı. sonra sezon bitti geri döndü. beni alın diye haberler yolladı, kendi takımına rest çekti beni gönderin diye ve süreç buraya kadar geldi.

    geçen senelerde katkısı bu kadar olmasa da, aynı süreçten geçen bir oyuncu daha vardı ismi lazım değil. dönemin başkanı bir inat uğruna almadı ve o defter kapandı. ama rashica hala dik duruyor, ve delicesine gelmek istiyor.

    şimdi bir de bambaşka bir oyuncuya bakalım. oğulcan çağlayan

    ne alaka arkadaşım diyeceksiniz ama bir dinleyin. kendisini aldık, sonra lisans filan sıkıntısı oldu oynayamadı, davalar geçti, sözlü atışmalar geçti ve nihayetinde bir şekilde çözüldü ve oynadı. ben etrafra bas bas bağırıyordum oğulcan işi çözülmeli diye. bu oğulcan çok iyi bir oyuncu olduğu için değil, galatasaray'a karşı bir gövde gösterisine dönüştüğü için. galatasaray hiçbir oyuncusu mağdur edemez, galatasaray her oyuncusunun arkasında durmak zorunda. her ne kadar kendisi için galatasaray en büyük durak olmuş olsa da, yinede seni tercih eden bir futbolcuya sırtını dönemezsin.

    şimdi gelelim tekrar kosovalıya. bu adam seni istiyor, seni tercih etmiş, başka takımlar ile görüşmüyor bile ki türkiye'den teklifler var, ne verirlerse €700k ekstra veriyoruz haberleri çıkıyor. rashica yine kabul etmiyor. bizi sevenleri üzmeyelim diyor ve gelmek istiyor. hal böyle olunca sen bu adamı almak zo-run-da-sın. bu hem seni isteyecek oyunculara referans, hem takım içine referans hemde rakiplerine referans olacak bir durum.

    ben geleceğine inanıyorum. sadece rashica zaten bizi istiyor diye yönetim biraz rahat oynuyor ve bonservisi düşürmeye çalışıyor. onları da anlıyorum. ama iş artık çok çorba bir olaya döndü. o yüzden bir an önce inmesi gerekiyor. kendisinin inmesi için gitmesi gerekenler varsa, yapacak bir şey yok. güzel bir şekilde vedalaşılmalı. ama kovarak, söverek değil. teşekkür ederek.

    kop gel be kosovalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın