• 7945
    5 yıldızla sahaya çıktığı için ceza almasını beklediğimiz takım. ceza beklediğimiz tek sebep bu. halbuki bu durum artık zincirin son halkası. sahaya çıkmaktan ceza alsın diye uğraşıyoruz ama diğer yaptıkları olacak? her yerde kullanıyorlar 5 yıldızı. basın toplantısı yapıyorlar her yerde 5 yıldızlı logo var, oyuncu tanıtım videosunda 5 yıldızlı logo var, youtube kanalının logosu 5 yıldızlı, video açıyorsun kanalda yine 5 yıldız logosu var ekranda, fb tv'de yine 5 yıldız var, stadyumun her yerini doldurmuşlar kaçak logoyla, yahu avrupa eleme maçında reklam panosuna ingilizce türkiye'nin en çok şampiyon olan takımı yazdılar. gidip wikipedia'daki yazıyı değiştirttiler. böyle bir durumda sadece sahaya çıktığı için ceza almasını beklemek düpedüz kerizlik.

    bizim sloganımız "ilkerin ve enlerin takımı". bu söz bizim galatasaray olarak markamızın bir parçası. bu sözün içinde şunlar da var; ilk 4 yıldızlı takım olmak ve en çok şampiyonluk yaşamış takım olmak. fenerbahçe'nin yaptığı direkt bizim marka değerimize saldırı. biz bu sözü, marka değerini sahada ter dökerek, kazanarak hak ettik. tff'nin görevleri arasında bizim hakkımızı, marka değerimizi korumak yok mu?

    5 yıldızı kullanmaya başlamalarını açıklarken de mağdur edebiyatı yapıyorlar. neymiş, tff 2 yıldır başvurularına cevap vermemiş o yüzden kullanmaya başlamışlar artık cevap vermeleri için. cevap vermedi diye sen benim marka değerimi gasp etmeye hak mı kazandın? kendi kafana göre şampiyonlukları geçerli sayıp kaçak yıldız kullanacaksın, böyle iş mi olur!

    bizim artık yönetim önderliğinde bütün camia olarak markamıza yapılan bu saldırıya, hakkımızı gasp etmeye yönelik girişime dur dememiz gerek. şu an transfer gibi zaman odaklı işler önceliğimiz olsa da, bu resmen yıllarca sahada ter dökerek kazandıklarımızı elimizden almaya yönelik bir girişim. bu transfer işleri bittiği gibi önceliğimiz bu şampiyonluklar ve 5 yıldız olmalı.

    not: daha bu şampiyonluklar ve 5 yıldız kabul edilirse olacaklara girmedim bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın