• 446
    sözlüğün en düzgün, en doğru fikirlerinin yazıldığı hali. 2.lig seviyesinde bile olmayan bir takımı avrupada 3-0 yendikten sonraki hali asıl hiç çekilmeyendir. barış alper'i mbappe ile kıyaslayan mı ararsın, berkan'ı brozovic zanneden mi.

    yenilgi sonrası en azından yapıcı eleştiriler de geliyor da insanlar bir şeyleri görüyor, ders alıyoruz ve daha güçlü devam edebiliyoruz. yoksa hayalci taraftara kalsa mertens hala 10 numara(!), oliveira takımın beyni, bakambu da gol kralı. berkan ve barış'ı yukarıda tarif etmiştik zaten.

    kaybedince işte kısa süreliğine de olsa bu zihniyet yerini biraz eleştiriye, nerede yanlış yapıyoruza, ne yapmamız lazıma, çözüm nediri aramamıza neden oluyor. başımızdakilere başarısızlığın tolere edilmediğini hatırlatıyor.

    kimse sorun yaratmasın, bu yapı bize hep başarı getirmiştir, yine öyle olur. geçen sene başında da okan hocaya neler yazdık, ama hoca da hatalarından hep ders aldı.

    o yüzden doğru olan şöyle uçarız böyle kaçarız diyen hayalci taraftar yerine gerçekleri koyan, yeri gelince eleştiren taraftar. bunların da kaybedilen maç sonrası çıkması son derece doğal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın