resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5384
    kerem elestirilemez diye bir şey yok. geçen sene iyi oynamış diye iltimas mi gecilsin? yarın çıkıp 1 gol 1 asist yaptığında nasıl oveceksek bugün de elestirecegiz. çünkü bugün kaybettirdigi mac da 3 puan, yarın kazandiracagi maç da 3 puan.

    top kontrolun zayif. bu 2-3 senedir de böyle ve hiçbir ilerleme yok.
    performansınin bir standardi yok. yıldız oyuncu ile dönemlik oyuncuyu ayırt eden standart performanstir. bir maç 3/10 bir maç 8/10 oynayan yıldız oyuncu olmaz. bir standart tutturamiyor.
    çok basit top kayıpları ve pas hatası yapiyor. bir maça kotu basladiysa o maç git gide kotu devam ediyor. top kontrolü ile beraber avrupaya transfer olmasinin önündeki en büyük engel bu.

    arda turan mi olacak yoksa yasin öztekin mi gorecegiz. zaman onun aleyhine işliyor. umarım farkındadır.

    edit: zaman aleyhine işliyor kısmını açalım. kerem avrupa hedefi olan, galatasaray'ın da iyi bonservisler kazanmak istediği bir oyuncu. ama 25'inden gün almasina rağmen kerem yukaridaki söylediğim zayıf yönlerini halen gelistiremedi. top kontrolü yapamayan, basit top kaybeden ve performansı istikrarsız seyreden bir oyuncuya avrupa'dan önemli bir talip çıkmaz. zaten 2 sezondur, özellikle bu yaz doğru düzgün bir teklif de alamadı.

    (bkz: 12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın