• 575
    şöyle bir hayalim var, şeffaf bir şekilde tüm kulüplerin kalan transfer bütçeleri kamuoyuna açık olacak, böyle sürekli canlı bir ekranda yayınlanacak, herkes bilecek kendi takımı daha ne kadar para harcayabilir, ne kadar harcayamaz.

    başka türlü hiçbir şekilde doymayacak, çok fazla işsiz güçsüz insan var. alıyorsun doymuyor, getiriyorsun doymuyor, hayatında hiç bütçe yönetmemiş, paranın ne olduğuna dair hiçbir fikri yok, durmadan istiyor, doymaksızın istiyor.

    diğer takım taraftarlarını geçtim, beni ilgilendirmiyor. galatasaray olarak şampiyon takımın üstüne dünyaca ünlü solbek almışız, orta sahaya, önceki kulübünde transfer rekoru kırmış bir 8 numara çekmişiz, ligimizde son yılların en özel topçusunu bonservisiyle kadromuza katmışız, milli ve gayrimilli iki iyi forvet yedeği getirmişiz, rakibimizin elinden brezilya pasaportlu bir kanat yıldız potansiyelini kapmışız, zaha'yı zaten saymıyorum, o çilek tarlası. mutluluk gözyaşı dökeceğine ateş püskürüyor koca yürek.

    üstüne 3 itfaiyenin söndüremeyeceği yangınlar, niye çünkü dibi yanan rakibimiz 30 yasında, kontratının son senesindeki topçuya 15 milyon euro para gömmüş. hemen cevap olarak mıdstjo'yu gönder, oliviera'yı göm, berkanı sallandır, yerine 3 tane dipçik gibi ortasaha çek, çünkü güzel kardeşimin canı öyle istiyor, çünkü hayatında keyif alabileceği başka hiçbir şey yok, tek eğlencesi galatasaray'ın transfer tahtası.

    akşam son şampiyon puan kaybederse sen gör gümbürtüyü, daha son düdük çalmadan koşacaklar var, "ama ben demiştim, hani de benim 20 milyon euroluk 8 numaram" diye sözlüğe yazmaya. hagi ve moderasyon iyi dayanıyor vesselam, halbuki ne guzel itikat, önce düstur, sonra galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın