• 918
    gören de elde barış özbek - mustafa sarp - juan culio orta sahası falan var zannedecek.

    her ne kadar geriye gitmiş olsa da elimizde sergio oliviera var, yanında lucas torreira var, üstüne kerem demirbay gelmiş ve yerli sayılıyor.

    zaten (bence) yabancı çok iyi bir merkez orta saha alana kadar bu işi lucas - kerem demirbay yapacağız ve her ikisi de kadroda, her ikisi de sağlıklı durumda. de paul bugün gelmiş olsa mesela sizce 2. hafta falan oynayacak mı? plan zaten (yine bence) ligde ilk etapta lucas - demirbay şeklindeydi. gerektiğinde demirbay'ı alır sergio süreriz sola da kazımcan girer.

    ne öldük ne bittik orta saha transferi geciktiği için. avrupa için diyorsanız da şu takımları bu orta saha ve hücum hattı zaten patatese çevirir ondan sonra isteyen kızartıp yer isteyen haşlama yapar isteyen oturtmasını yapar.

    endişeye hiç gerek yok. zaten uygun olan bir oyuncu buraya mutlak suretle alınacak ve alınmalı. evet ihtiyaç, transfer yapılmalı doğru ancak acele edip yanlışı almaktansa eldeki kadro hazır idare eder durumdayken sabredip doğruyu almak daha doğru bir transfer hamlesi.

    transfer delisi gibi davranın isterseniz karışmam sonuçta herkesin kendi ruh sağlığı, ama zaha - tete - icardi - kerem demirbay ve angelino çektiğimiz şu transfer döneminde de bir pozisyon gecikti diye bu kadar yangın yapmayın. demek ki icardi erken gelmemiş olsa erden timur başta olmak üzere herkesi çarmıha gerermiş bizim taraftar.

    sakın beyler. sakin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın